DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

20.12.2023 91

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Proje kapsamında "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" Projesini okulumuzda da uygulamak adına OKUL YÜRÜTME KOMİSYONUMUZU kurarak çalışmalarımıza başladık.

OKUL YÜRÜTME KOMİSYONU

• ESRA BAYAROĞULLARI -Müdür Yardımcısı

• ESRA DURSUN – 5 Yaş Öğretmeni

• SAHRA KARABOYUN – 5 Yaş Öğretmeni

• NERİMAN UYAN SARIBOYA – 4 Yaş Öğretmeni

Bakanlığımız tarafından yayımlanan DİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ PROJESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KADEMESİ EYLEM PLANI doğrultusunda tüm sene boyunca çalışmalarımızı planlayıp çocuklarımızla birlikte okulumuz tüm sınıflarında adım adım uygulayacağımız proje için heyecanlıyız.

Uygulama Kılavuzu ve Eylem Planı için aşağıdaki linke tıklayınız.

Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Eylem Planı için tıklayınız.

20-12-202320-12-202320-12-2023

Adres:
KAZLIÇEŞME MAH. ABAY CAD. KAZLICESME IMAMHATIP ORTA OKULU BLOK NO 54 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL