Kazlıçeşme Abay Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim özelliklerine göre okul öncesi eğitimde uluslararası standartlar çerçevesinde her yıl yenilenerek ve gelişerek okulumuzu en üst seviyelerde geleceğe taşımak. Bunu gerçekleştirirken de Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek, önder ve ahlaki seviyesi yüksek birim olmak.

Misyon: Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek, eğitimin temel ve özel amaçlarını gerçekleştirmek. Öğrencilerimize; çocuk haklarına uygun olarak, temiz, sağlıklı, güvenli ve demokratik bir eğitim ortamı sağlayarak; geleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, Atatürk ilkelerine bağlı, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK, YEŞİL BAYRAK (EKO OKULLAR), E TWİNNİNG PROJE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.

Telefon - 0212 416 5670

WEB - https://kazlicesmeabayanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAZLIÇEŞME MAH. ABAY CAD. KAZLICESME IMAMHATIP ORTA OKULU BLOK NO 54 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Kazlıçeşme Mahallesi Abay Caddesi No54 Zeytinburnu/İSTANBUL Okulumuz Kazlıçeşme Abay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile aynı binada yer almaktadır.

Ulaşım Marmaray / Otobüs MR11

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İstanbul ili Zeytinburnu ilçesindedir. İlçeye uzaklık 1 km